Retourneren

Controleer na ontvangst van je pakket de ontvangen artikelen. Indien je onverhoopt niet tevreden bent met een artikel kun je dit binnen 14 dagen aan ons retourneren. De artikelen dienen zorgvuldig te worden behandeld, ongebruikt te zijn en in originele staat en verpakking (inclusief evt. labels) aan ons te worden geretourneerd. Maak aan ons kenbaar dat je artikelen wilt retourneren per e-mail aan ellen.langevoort@chello.nl. Vermeld als onderwerp “Retour” en het ordernummer. Vermeld in het bericht tevens de artikelen die je wilt retourneren en je betaalgegevens (rekeningnummer, tenaamstelling en plaats). We zullen je dan per e-mail instructies sturen met het retouradres.

Retourzending is op eigen risico en de kosten van de retourzending zijn voor je eigen rekening. Zodra geretourneerde artikelen in goede staat bij ons zijn ontvangen, maken we zo spoedig mogelijk (doch binnen 30 dagen) het bedrag terug aan je over.
Retourzendingen die niet zorgvuldig zijn verpakt / beschadigd aankomen kunnen wij helaas niet crediteren.  Retouren die niet gemeld zijn worden niet in behandeling genomen.Ben je niet in het bezit van een e-mail adres dan kun je ook telefonisch contact opnemen.

 Kidsbag
 afd. Retouren o.v.v ordernr
 Midachten 11
 8162 CJ Epe
 Tel: 06-14449187